ARLA® MADLØJER

ARLA® MADLØJER

Julehygge i børnehøjde

Julen er en god anledning til at tage børn med i køkkenet. December er nemlig fuld af julemagi, skønne opskrifter og hyggelige stunder for hele familien. Tag med os på Julemadløjer og oplev, hvordan mad og madlavning bliver til julehygge i børnehøjde. Vi hjælper på vej med how-to-videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.

Hjemmelavede æbleskiver

Hjemmelavede æbleskiver er en hyggelig juleaktivitetet. Og så er det lettere, end man tror. Se med, når Frida 10 år viser, hvordan du laver flotte runde æbleskiver. Og så får du et genialt trick til at dele æggeblomme fra æggehvide.

Æbleskiver

Kreativt peberkagehus

Et peberkagehus vækker både begejstring og glæde hos små og store. Tag børnene med i køkkenet og lav et hyggeligt og julet peberkagehus, som både pynter og dufter skønt hele julen. Lys peberkagehuset op med et lys og drys med sukker ”sne”, så er julestemningen er i hus.

Peberkagehus

Risengrød i børnehøjde

Risengrød er en oplagt ret, især til de helt små hjælpere. Mindre børn kan opleve stor succes og stolthed ved at lave en ret, som hele familien kan spise, og risengrød er som skabt dertil. Britta og Felix viser hvordan, man koger den perfekte risengrød, og så får du inspiration til, hvad du kan bruge dine grødrester til.  - og vi giver et lille tip til, hvordan man kan se nissespor.

Risengrød med kanelsukker

Julekrea med figurkager

Tag børnene med i køkkenet og slip kreativiteten løs. Bag sprøde figurkager og pynt dem sammen. Britta viser en genial peberkagedej, som er let at lave på forhånd, let at rulle ud og smager fantastisk.

Peberkager

Lav klatkager af grødrester

Klatkager er en skøn måde at bruge grødrester på, særligt rester fra risengrød. De er nemme at lave og smager skønt helt plain eller med marmelade, frisk frugt eller honning. Perfekte til en brunch eller som en sød snack. Se hvordan vi laver dem her.

Klatkager

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere juleinspiration

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere juleinspiration

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner