Dobbelt cheesecake med hindbærcoulis

Dobbelt cheesecake med hindbærcoulis

60+ min
Fryseegnet

Dejlig dobbelt cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen ligger en frisk hindbærcoulis.

Mere inspiration

Prøv også denne lækre dobbelte cheesecake.

Velbekomme!
Tip

Lagkageplast gør, at du får en flot, glat side på kagen, når du løsner ringen og fjerner plasten. Kagen kan sagtens laves uden lagkageplast, så skal du blot køre kanten rundt med en kniv inden du løsner ringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25664 kJ / 6134 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1178 kJ / 282 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 7,6 % 5,3 g
Kulhydrat: 32,8 % 22,7 g
Fedt: 59,6 % 18,9 g

Ingredienser