10 min. ved 200° - traditionel ovn.
1 time ved 100° - traditionel ovn + ½ time ved eftervarme.
Lagkageplast gør, at du får en flot, glat side på kagen, når du løsner ringen og fjerner plasten. Kagen kan sagtens laves uden lagkageplast, så skal du blot køre kanten rundt med en kniv inden du løsner ringen.
25666 kJ / 6134 kcal
1178 kJ / 282 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 7,6 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 22,7 g |
Fedt: | 59,6 % | 19 g |
Prøv også denne lækre dobbelte cheesecake.
75 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Smuldrede fuldkornshvedekiks fx digestive
|
|
50 g
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
25 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Evt. lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
700 g
Flødeost
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
4
Æggeblommer (ca. 60 g)
|
|
2
Æggehvider (ca. 60 g)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1½ blad
Husblas
|
|
---|---|
150 g
Frosne hindbær
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
200 g
Creme fraiche
|
|
4
Æggeblommer
|
|
1 tsk
Vaniljepasta
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3
Æggehvider
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|