Lam tikka sizlar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Marineret lam med grøntsager. På restauranter serveres den ofte i en lille støbejernspande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 500 g mørt lammekød i tern, fx af kølle
  • 3 zittauerløg i tynde skiver (ca. 250 g)
  • 3 røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 350 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Rør yoghurt, hvidløg, honning og de øvrige ingredienser sammen. Smag til.

Vend lammekødet i marinaden - rør det godt sammen. Stil kødet tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Kom grøntsager og kød i et ovnfast fad (ca. 25 x 30 cm). Steg retten øverst i ovnen. Server sammen med ris, yoghurt.

Bagetid

10-15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for at bruge lammekølle, kan du bruge en svinemørbrad skåret i tern.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Her vil en krydret, sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen være rigtig dejlig Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter

Andre gode forslag