Aktuelt
Opskrifter & mad
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Om Arla Inspirationskøkken
Hvem er vi?
Udvikling og test af opskrifter
Madaktiviteter
Arla Madløjer
Arla Food Movers
Årets Madsjæl
Food Festival
Madspildsskoler
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Arlas Leksikon
Clementin
Clementin har sit navn efter den franske præst Pére Clement, der fremavlede frugten i Algeriet ca. år 1900. Frugten menes at være en krydsning mellem pomerans og mandarin. Skallen er klar orange og smagen stærkt sød.
Clementin
Oprindelse
Kilder
Oprindelse
Klementiner dyrkes i stor stil i Spanien, Marokko og Australien.
Kilder
Komma's frugtleksikon: Frugt.
Politikkens: Nytteplanter i farver.
Clementin
Oprindelse
Kilder
Relaterede opskrifter
30 min
Pastasalat med grønkål og figner
(9)
1 time 5 min
Lemon marengs med lemon curd
(7)
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise