Røget okseinderlår med fennikelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Flot og frisk anretning til en buffet. Retten kan tilberedes i god til og stå klar til festen.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Fennikelsalat

  • 2½ dl friske dildkviste
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 2½ dl kviste af bredbladet persille
  • 10 madagaskarpeberkorn i lage
  • 2 små fed hvidløg i kvarte
  • 2 dl olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 4 fennikler i tynde skiver

Croutoner

  • 5 skiver sandwichbrød uden skorpe, i tern
  • 25 g smør i mindre stykker

Kød

  • 400 g bresaola - lufttørret okseinderlår, i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelsalat

Kom krydderurter, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en minihakker/blender og hak ca. 1 min. til dressingen er findelt. Smag til. Vend forsigtigt dressing og fennikel sammen, og lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 20 min.

Croutoner

Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande. Rist dem midt i ovnen - vend i brødternene 2-3 gange.

Ved serveringen

Kom fennikelsalaten i et fad og anret croutoner og bresaola på toppen.

Tip

Dressing og croutoner kan tilberedes dagen før og fennikelsalaten kan tilberedes nogle timer inden serveringen.

Ristning

Ca. 12 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: