Tundressing til grissini

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Nem og smagfuld dip til fx grissini og sprøde grøntsager.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 spsk finthakket frisk rød chilipeber uden kerner
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 1 dl finthakket kruspersille
  • ½ dl olivenolie
  • 3 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10% Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • grissini
  • sprøde blandede grøntsager, fx gulerod, blomkål, grønne asparges og rød peberfrugt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen og blend den sammen med chili, citronskal, -saft og persille. Tilsæt olien lidt ad gangen. Kom til sidst yoghurt, salt og peber i blandingen og vend det let sammen. Smag tundressingen til.

Server tundressingen sammen med grissini og sprøde grøntsager.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: