Tundressing til grissini
15 min

Tundressing til grissini

Nem og smagfuld dip til fx grissini og sprøde grøntsager.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tundressing til grissini

Nem og smagfuld dip til fx grissini og sprøde grøntsager.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 spsk finthakket frisk rød chilipeber uden kerner
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 1 dl finthakket kruspersille
  • ½ dl olivenolie
  • 3 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • grissini
  • sprøde blandede grøntsager, fx gulerod, blomkål, grønne asparges og rød peberfrugt

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen og blend den sammen med chili, citronskal, -saft og persille. Tilsæt olien lidt ad gangen. Kom til sidst yoghurt, salt og peber i blandingen og vend det let sammen. Smag tundressingen til.

Server tundressingen sammen med grissini og sprøde grøntsager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 34 %
Print