Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.
13814 kJ / 3302 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 23 % | 10,5 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 16,5 g |
Fedt: | 40,9 % | 8,6 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
1 dåse
Tun i olie (a ca. 175)
|
|
---|---|
1
Hårdkogt æg
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
8 skiver
Flutes evt. ristet
|
|
16
Kapersbær
|
|
4
Cocktailtomater
|
Evt. 8
Små træpinde
|
---|
2 dåser
Sardiner i olie (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
Havsalt
|
|
80 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
8
Sorte oliven
|
|
8 skiver
Flutes
|
Evt. 8
Små træpinde
|
---|
1 dåse
Krabbekød (ca. 170 g)
|
|
---|---|
100 g
Pikant flødeost
|
|
2 spsk
Fintklippet purløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
8 skiver
Flutes
|
|
1½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
4
Fintstrimlet tørrede abrikoser
|