Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.
13814 kJ / 3302 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 23 % | 10,5 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 16,5 g |
Fedt: | 40,9 % | 8,6 g |
Der er mange tapas at prøve sig igennem - her med and.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Tun i olie (a ca. 175)
|
1 dåse |
---|---|
Hårdkogt æg
|
1 |
Creme fraiche
|
1 dl |
Dijonsennep
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Flutes evt. ristet
|
8 skiver |
Kapersbær
|
16 |
Cocktailtomater
|
4 |
Små træpinde
|
Evt. 8 |
---|
Sardiner i olie (ca. 200 g)
|
2 dåser |
---|---|
Creme fraiche
|
1 dl |
Havsalt
|
|
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
80 g |
Sorte oliven med sten
|
8 |
Flutes
|
8 skiver |
Små træpinde
|
Evt. 8 |
---|
Krabbekød (ca. 170 g)
|
1 dåse |
---|---|
Pikant flødeost
|
100 g |
Fintklippet purløg
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Flutes
|
8 skiver |
Citronskal (usprøjtet)
|
1½ tsk |
Fintstrimlet tørrede abrikoser
|
4 |