Ca 15 min. ved 200°.
6493 kJ / 1552 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 51,7 % | 12,5 g |
Kulhydrat: | 12,2 % | 3 g |
Fedt: | 36,1 % | 4 g |
Her en opskrift på endnu en hovedret med lam - fyldt med umamismag.
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
3 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
3
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Fintsnittet purløg
|
|
½ tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
½
Rød peberfrugt
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æggehvider
|
1 spsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
½ spsk
Grofthakket frisk rosmarin
|
|
2 spsk
Hakket frisk purløg
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Lammesteaks
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Blandede sprøde salatblade
|
---|