Små lammepakker i vejbred

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Lam i pakke med mynte!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 store blade af vejbred
  • 750 g små kartofler i halve og kvarte
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g hakket lammekød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk finthakket citrongræs
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • friskkværnet peber

Vejbredsalat

  • 4 fintstrimlede blade af vejbred
  • 1½ liter fintstrimlet icebergsalat (ca. 300 g)
  • 8 skrællede hvide asparges i skrå stykker

Dressing

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl vejbredbladene godt og fjern stilkene. Bring en gryde vand i kog og kog et blad af gangen i ca. 5 sek. - tag dem op og bred dem ud på et viskestykke - gentag med resten.

Kog kartoflerne i usaltet vand i ca. 5 min. Vend dem med olie og salt og kom dem i en lille bradepande.

Rør lammekød med salt og de øvrige ingredienser. Form 8 "æggeformede" kødboller og pak dem ind i de dampede vejbredblade med lukningen nedad. Bag pakkerne, på en plade med bagepapir, midt i ovnen - ved siden af kartoflerne.

Vejbredsalat

Damp de hvide asparges i 2-3 min. Hæld dem til afdrypning i et dørslag - og lad dem køle let af. Fordel iceberg og vejbred i et langt fad, fordel herpå de små stegte kartofler og lammepakkerne.

Dressing

Rør imens yoghurt sammen med vand, mynte og de øvrige ingredienser. Smag til og server straks hele retten.

Bagetid for kartofler og lammepakker

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag