Karolines køkken®

Step by step Rabarbertrifli

Step by step Rabarbertrifli

Rabarbertrifli - forårets forrygende dessert! Rabarbertrifli er en nem dessert, som smager himmelsk. Ordet trifli kommer fra det engelske ord trifle (bagatel) og henviser til enkeltheden i den skønne rabarberdessert.

Find ingredienserne her

Step by step Rabarbertrifli

1000_Rabarbertrifli_Lav-kompot.jpg

  1. Kom rabarber, vand og sukker i en gryde og kog til kompot.

1000_Rabarbertrifli_Lav-vaniljecremen.jpg

  1. Lav vaniljecremen og lad den afkøle. Piske fløden til et let skum og vend den afkølede vaniljecreme heri.

1000_Rabarbertrifli_Lav-crumble.jpg

  1. Smelt smørret i en pande. Tilsæt havregryn, mandler og sukker og rist blandingen igennem under omrøring - til alt er sprødt og let gyldent. Lad blandingen afkøle på et stykke bagepapir.

1000_Rabarbertrifli.jpg

  1. Læg rabarberkompot, crumble og vaniljecreme lagvis i glas. Pynt med skovsyre og server.

Se how to video

Vild med rabarber?

2400_Vild-med-rabarber_Karolines-Kokken.jpg

Find mere inspiration her