Svinemørbrad i pakker
45 min
Nøglehulsmærket opskrift

Svinemørbrad i pakker

En papillotes...som det hedder på fransk når man tilbereder mad i pakker. Nyd den skønne duft, når I lukker op for herlighederne.
Nøglehulsmærket opskrift
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Svinemørbrad i pakker

Nøglehulsmærket opskrift

En papillotes...som det hedder på fransk når man tilbereder mad i pakker. Nyd den skønne duft, når I lukker op for herlighederne.

Antal portioner
  • 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 25 g smør
  • 3 hakkede skalotteløg (ca. 75 g)
  • 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca. 125 g)
  • 3 små hakkede fed hvidløg
  • 400 g blommetomater i kvarte
  • 4 spsk grofthakkede friske oreganoblade
  • friskkværnet peber
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Mozzarella 15%

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 320 g grov bulgur - koges

Fremgangsmåde:

Skær den afpudsede mørbrad i 8 skiver og tryk dem let til bøffer. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun mørbradbøfferne ca. 1 min. på hver side. Tag kødet op. Kom løg, peberfrugt og hvidløg i panden og steg grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt tomater, oregano, peber og halvdelen af saltet og steg i yderligere ca. 1 min. Fordel grøntsagerne på 4 stykker bagepapir (a ca. 40 x 42 cm) og læg mørbradbøfferne på grøntsagerne. Drys med ost, peber og resten af saltet. Luk pakkerne tæt om fyldet og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 27 %
Print