BUKO® Flødeost Naturel 25% 200 g

BUKO® Flødeost Naturel 25% 200 g
Køb her

BUKO® Flødeost Naturel er en cremet flødeost med 25% fedt. Osten er særdeles velegnet til at jævne supper, saucer og gryderetter. Tilsat forskellige krydderurter er den glimrende i en sandwich eller som topping på en bagt kartoffel eller på en bøf.

- Cremet konsistens
- Velegnet på brød, i en varm ret eller en dessert

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: Pasteuriseret FLØDE og SKUMMETMÆLK, salt, mælkesyrekultur.

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 1039 kJ / 252 Kcal
Fedt
pr. 100 g 25 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 16 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 3 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 3 gram
Protein
pr. 100 g 4,5 gram
Salt
pr. 100 g 0,8 gram

Opbevaringstemperatur

Opbevares på køl ved 5°C efter køb.

Opbevaringsperiode

100

5 dage ved 5°C.

Produceret

Denmark

Varenummer

100496

Stregkode

5760466740999

Vægt/volumen

200 g

Det store bord

Med BUKO® til bords er du altid i godt selskab. Nyd din favorit på brød, i en varm ret, en dessert eller andet – kun fantasien sætter grænser! Du kan bruge ostene fra BUKO® til både morgenbordet, frokosten, aftensmaden og dessertbordet.

Det store bord

BUKO® Flødeost Naturel 25% 200 g – Den klassiske cremede flødeost til alle måltider

Når du ønsker en flødeost med en rund, blød og naturligt cremet smag, er BUKO® Flødeost Naturel 25% et sikkert valg. Det er en af de mest alsidige flødeoste i BUKO®-sortimentet, og dens milde karakter gør den perfekt både som smørepålæg og som en smagsgivende ingrediens i det varme køkken eller i desserter.

Cremet, mild og uimodståeligt anvendelig

BUKO® Flødeost Naturel har en tæt, blød og glat konsistens, der gør den nem at smøre ud over brød eller arbejde ind i opskrifter. Den ligger i kategorien friskost, som omfatter oste, der ikke presses eller lagres. Vil du vide mere om friskost, kan du læse vores artikel om Friskost.

Flødeost som råvare stammer helt tilbage fra 1872, hvor en amerikansk mejerist opfandt den ved et tilfælde. I dag bruges den i både søde og salte retter, hvilket du kan læse mere om i flødeost.

Sådan kan du bruge BUKO® Flødeost Naturel

Denne naturelvariant er kendt for sin evne til at skabe balance og cremethed i mange typer retter.

Perfekt på brød

Den faste, men smørbare konsistens gør den oplagt til ristet rugbrød, nybagte boller, knækbrød, sandwiches med grønt, fisk eller kød. Tilføj friske krydderurter, avocado eller sprøde grøntsager for ekstra lag af smag.

I varme retter

BUKO® Flødeost Naturel er særlig velegnet til at jævne supper, give fylde til pastasaucer, runde gryderetter af samt skabe cremethed i bagte retter, som tærter og lasagne.

I søde opskrifter

Den naturlige syrlighed og faste cremekonsistens gør den ideel til desserter. Prøv den fx i cheesecakes, som frosting på kager, desserter med frugt og flødeostecremer i lagkager.

Opskrifter med neutral flødeost

Du finder blandt andet denne variant i flere populære Arla-opskrifter som:

Se flere idéer i vores opskriftsunivers.

Relaterede produkter

Er BUKO® Flødeost Naturel blevet en favorit? Så gå også på opdagelse i disse:

Med BUKO® Flødeost Naturel 25% får du en klassisk og alsidig flødeost, der passer ind i alle typer af retter – fra morgenmad til dessert.