Kartoffelbrød med stegte løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kartoffelbrødene gratineres med blå- og hvidskimmelost og serveres straks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tynde både
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 - 8 ristede, tykke skiver landbrød
  • 200 g pillede, kogte kartofler i skiver
  • 150 g Høng® Klosterkrone
  • ½ dl fintklippet purløg
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt løg, salt og peber. Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min.

Læg de ristede brødskiver på et stykke bagepapir. Fordel de stegte løg på brødet og stik kartoffelskiver ned i løgene. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag kartoffelbrødene midt i ovnen, ca. 5 min. Skær osten i skiver, fordel dem på brødene og bag dem det sidste ½ min. Stil kartoffelbrødene på et fad. Læg de rødløg, der evt. er faldet af, på toppen og drys med purløg, salt og peber. Server straks.

Bagetid

Ca. 5½ min. ved 225°.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag