Kartoffelbrød med stegte løg

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Kartoffelbrødene gratineres med blå- og hvidskimmelost og serveres straks.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tynde både
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 - 8 ristede, tykke skiver landbrød
  • 200 g pillede, kogte kartofler i skiver
  • 150 g Høng® Klosterkrone
  • ½ dl fintklippet purløg
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt løg, salt og peber. Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min.

Læg de ristede brødskiver på et stykke bagepapir. Fordel de stegte løg på brødet og stik kartoffelskiver ned i løgene. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag kartoffelbrødene midt i ovnen, ca. 5 min. Skær osten i skiver, fordel dem på brødene og bag dem det sidste ½ min. Stil kartoffelbrødene på et fad. Læg de rødløg, der evt. er faldet af, på toppen og drys med purløg, salt og peber. Server straks.

Bagetid

Ca. 5½ min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: