Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Temaer
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Opskrifter
Arlas Leksikon
Parboiled ris
På parboiled ris er alle hinder poleret fra, så risene er hvide. Men risene har været udsat for en inddampnings-proces, så næringsstofferne fra skallen er presset ind i riskornet. Derfor er næringsværdien god, og jern og vitaminer er bevaret.
Parboiled ris
Anvendelse
Kilder
Anvendelse
Parboiled ris bruges som løse ris og forbliver løse efter kogning.
Kilder
Karolines Køkken
Parboiled ris
Anvendelse
Kilder
Relaterede opskrifter
45 min
Boller i karry
(968)
45 min
Kylling i karry
(15)
45 min
Koteletter i fad
(457)
45 min
Kyllingefilet i ovn
(111)
45 min
Mørbrad i fad
(105)
45 min
Karrysuppe
(49)
60+ min
Græsk farsbrød og agurkesalat
(150)
15 min
Poke bowl
(16)
30 min
Kyllingegryde
(139)
45 min
Chicken tikka masala
(83)
60+ min
Karolines søndagsgryde
(114)
60+ min
Ovnstegte kyllingelår med grøntsager
(62)
60+ min
Fyldte squash med ost
(87)
60+ min
Svinekød i sur-sød sauce
(70)
30 min
Kylling i jordnøddesauce
(93)
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise