Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Arlas Leksikon
Parboiled ris
På parboiled ris er alle hinder poleret fra, så risene er hvide. Men risene har været udsat for en inddampnings-proces, så næringsstofferne fra skallen er presset ind i riskornet. Derfor er næringsværdien god, og jern og vitaminer er bevaret.
Parboiled ris
Anvendelse
Kilder
Anvendelse
Parboiled ris bruges som løse ris og forbliver løse efter kogning.
Kilder
Karolines Køkken
Parboiled ris
Anvendelse
Kilder
Relaterede opskrifter
45 min
Kylling i karry
(119)
45 min
Boller i karry
(1020)
45 min
Koteletter i fad
(471)
45 min
Kyllingefilet i ovn
(117)
60+ min
Græsk farsbrød og agurkesalat
(151)
45 min
Mørbrad i fad
(114)
1 time
Chicken tikka masala
(88)
45 min
Karrysuppe
(52)
30 min
Wok med oksekød
(38)
60+ min
Svinekød i sur-sød sauce
(71)
60+ min
Ovnstegte kyllingelår med grøntsager
(67)
45 min
Skinkeschnitzler med paprikasauce
(54)
45 min
Mexi bowl
(59)
45 min
Lammefrikadeller - koftesi
(13)
60+ min
Karolines søndagsgryde
(119)
60+ min
Fyldte squash med ost
(87)
45 min
Chiligryde med rissalat
(86)
30 min
Kylling i jordnøddesauce
(94)
1 time
Kylling i paprikasauce
(119)
30 min
Kalkungryde med timian og ris
(53)
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise