Pastaretter med ost, cheesecake som pind-is eller knasende sprøde Havarti sticks. Yes, det er lige her, du finder alt det megalækre, meganemme, man kan lave med ost. Du finder 1000 % sikkert nogle nye favoritter her. Bare gå i gang.
Hovedret til 2 personer - Forberedelsestid 20 minutter
Easy Alfredo
Ingredienser:
1 kyllingebryst
2 fed hvidløg, i tynde skiver
Olivenolie til stegning
200 g broccoli i små buketter
250 g frisk pasta, fx Fettuccine
200 g flødeost, naturel
50 g revet lagret Havarti
Salt og peber
Sådan gør du:
Skær kyllingen i tynde strimler. Snit hvidløg i tynde skiver. Steg begge dele i olivenolie på en stor, varm pande. Steg i 3-5 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Kom broccoli på panden og steg kort; ca. 1-2 minutter.
Kom imens pastaen i kogende, saltet vand og kog den al dente. Ca. 1-3 minutter.
Tilsæt flødeost samt lidt kogevand på panden. Lad osten smelte.
Kom pasta ved og spæd evt. op med mere kogevand. Tilsæt revet ost og varm ganske kort det hele op.
Læg et stykke Danbo i fryseren 1 time. Herefter er den fast og nem at rive.
Pensl rivejern med neutral olie - det gør de bløde oste nemmere at rive.
Saml dine osterester i en lufttæt beholder i fryseren. Når beholderen er fyldt, er det nemt at lave din egen Shredded Cheese mix ved at køre resterne direkte fra fryseren på en foodprocessor. Brug som topping.