Maden

Børn i køkkenet - hvad kan dit barn lave i hvilken alder

Arla er del af Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima

Hvorfor er madspild et problem?

Tips til mere omtanke

6 gode råd til at undgå madspild

Bag om mælken med Anna

Arla tilslutter sig Rådet for Sund Mad

Er mælk sundt?
Gården

Arla og Lidl arbejder sammen om udtagning af lavbundsjorde

Kan vi få mere natur – uden at få mindre mælk?

FarmAhead™ Check sætter turbo på co2e-reduktionen

Vores 5 vigtigste klimatiltag

Belønning af klimatiltag på gårde

Styr på foderet med foderstyring

100 procent fornybar strøm på gården er et krav for Arla 24-landmænd

Bag mælken er Henriette

Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder

Arlas landmænd har øget fokus på at reducere deres klimaaftryk

Færre køer = mere mælk

Kærlighed og kollegaskab

Kærlighed og køer

"Bag mælken samarbejder vi om at omdanne komøg til biogas"

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk
Køerne

Dyrevelfærdsmærket på mælk

Vi forsker i foder, der mindsker koens udledning af metan

Vores 5 vigtigste klimatiltag

Mindre madspild på køernes menu

Hvor gammel bliver en ko?

Hvad sker der med tyrekalvene?

Hvordan beregner man CO2e-udledning på mælk?

Hvad er dyrevelfærd - i mælkeproduktionen?

Hvad spiser en ko?

Hvorfor er kalve og køer adskilt i mælkeproduktionen?

Køer på græs

6 ting der er vigtige for koens trivsel
Markerne

Vores 5 vigtigste klimatiltag

Katalog om biodiversitet og jordsundhed

På Arlas pilotgårde tester vi nye løsninger med fokus på klimaet

Hvad er jordsundhed? Og hvorfor går vi op i det hos Arla?

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk

Klaus Kristensens gård summer af biodiversitet
