Kartoffelsalaten kan tilberedes med broccoli i små buketter i stedet for asparges og med ost i tern i stedet for ost i blok.
Er der kartoffelsalat tilovers, så lad den gøre nytte i madpakken. Læg den i en lille boks og spis den som den er, evt. sammen med et koldt, stegt kyllingelår og brød. Du kan også lade kartoffelresten være starten på en ny salat - fyld op med grøn salat, tomat, ærter og blomkålsbuketter.
11731 kJ / 2804 kcal
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 8,7 g |
Fedt: | 29,9 % | 2,7 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.