Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.
11703 kJ / 2797 kcal
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 44,7 % | 8,7 g |
Fedt: | 30 % | 2,7 g |
Kartoffelsalaten kan tilberedes med broccoli i små buketter i stedet for asparges og med ost i tern i stedet for ost i blok.
Er der kartoffelsalat tilovers, så lad den gøre nytte i madpakken. Læg den i en lille boks og spis den som den er, evt. sammen med et koldt, stegt kyllingelår og brød. Du kan også lade kartoffelresten være starten på en ny salat - fyld op med grøn salat, tomat, ærter og blomkålsbuketter.
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.