Gyldenkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Gyldenkål er nem at tilberede og smager dejligt. Den lækre smag fra stegeben i samspil med hvidkål og smør smager fantatisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg stegeben fra svin
  • 100 g smør
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 1 dl vand
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet stegegryde, og tag dem op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri. Tilsæt vand, salt og peber. Læg stegebenene ned i kålen, og lad retten koge ved svag varme og under låg ca. 40 min. afhængig af benenes størrelse.

Tip

Vand kan evt. udelades.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: