Gyldenkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Gyldenkål er nem at tilberede og smager dejligt. Den lækre smag fra stegeben i samspil med hvidkål og smør smager fantatisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg stegeben fra svin
  • 100 g smør
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 1 dl vand
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet stegegryde, og tag dem op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri. Tilsæt vand, salt og peber. Læg stegebenene ned i kålen, og lad retten koge ved svag varme og under låg ca. 40 min. afhængig af benenes størrelse.

Tip

Vand kan evt. udelades.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: