3 slags ost med fennikelkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Fenniklen er et lækkert sur-sødt tilbehør til ost. Server med groft brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g rugbrød, fx pumpernikkel
  • 125 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker, vand og hvidvin i kog sammen med limeskal i strimler og limesaft. Tilsæt fennikelskiver og lad dem koge ved svag varme og uden låg i ca. 1 time. Hæld kompotten i en skål, og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tag kompotten og ostene ud af køleskabet ca. 1 time før servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag