3 slags ost med fennikelkompot - Opskrifter - Arla

3 slags ost med fennikelkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Fenniklen er et lækkert sur-sødt tilbehør til ost. Server med groft brød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g rugbrød, fx pumpernikkel
  • 125 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker, vand og hvidvin i kog sammen med limeskal i strimler og limesaft. Tilsæt fennikelskiver og lad dem koge ved svag varme og uden låg i ca. 1 time. Hæld kompotten i en skål, og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tag kompotten og ostene ud af køleskabet ca. 1 time før servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: