3 slags ost med fennikelkompot

Bedømmelse

(1 vurderinger)

60+ min

Fenniklen er et lækkert sur-sødt tilbehør til ost. Server med groft brød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g rugbrød, fx pumpernikkel
  • 125 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker, vand og hvidvin i kog sammen med limeskal i strimler og limesaft. Tilsæt fennikelskiver og lad dem koge ved svag varme og uden låg i ca. 1 time. Hæld kompotten i en skål, og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tag kompotten og ostene ud af køleskabet ca. 1 time før servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 31 %

Kilde: