Bønne bowl
•
Nyd en skål med sprøde grønne bønnefritter, brune hvidløgsbønner, grønt og stegt salatost.
Ingredienser
Bønnefritter
|
800 g
Frosne grønne bønner
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Dressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Finthakkede kapers
|
|
|
2 spsk
Finthakkede rødløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
250 g
Salatost i halve skiver
|
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2 dåser
Skyllede, afdryppede bønne-mix (ca. 480 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|---|---|
|
1
Grøn squash i spiraler eller tern (ca. 200 g)
|
|
|
3
Gulerødder i spiraler eller skiver (ca. 200 g)
|
Sådan gør du
Bønnefritter
Dressing
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rester egner sig godt til at tage med i madpakken.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 3,6 g |
| Fedt: | 4,3 g |
| Kulhydrat: | 4,6 g |