Bagt græskar med ristede solsikkekerner

Bedømmelse

(20 vurderinger)

1 timer

Græskar bliver møre og milde efter en tur i ovnen - lækkert tilbehør til de fleste stykker kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 hokkaido græskar eller butternut squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl græskarret, flæk det og fjern kernerne. Skær græskarkødet i ca. 4 cm stykker. Vend dem med olie og salt. Bag dem midt i ovnen - til de er møre

Rist solsikkekernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned og rist ved jævn varme i ca. 5 min. Tag dem af panden og lad dem køle af. Vend de bagte græskarstykker med solsikkekerner, ost og tomater - det gør ikke noget, hvis græskarstykkerne bliver moset lidt. Smag til.

Server evt. græskarret som tilbehør til bagte kyllingelår og kogte kartofler.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 64 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: