Kinaradise er en meget stor rodfrugt, den kan blive 40-50 cm lang, være op til 10 cm i tykkelsen og veje 700-800 g. Kinaradisen er hvid både udenpå og indeni.
Kinaradise skal skrælles før brug, for skrællen har en meget stærk pebret smag.
Kinaradise kan spises rå. Den kan rives, og bruges i salater eller skæres i stave og serveres med dip. Man kan også skære tynde skiver med et mandolinjern, marinere dem med en dressing og tilsætte friske, grønne krydderurter, fx hakket persille.
Lader man sig inspirere af japansk madkultur, kan kinaradiser anvendes til sushi og de kan syltes eller fermenteres i en kimchi eller bruges som ingrediens i en misosuppe.
Desuden tåler kinaradiser også en hurtig opvarmning, fx i wokretter og grøntsagssupper.
Kinaradise kan holde sig i flere måneder i køleskab. Den kan også skæres i tern, blancheres og fryses, men derved mister den sprødheden.
Hele året (import).
Læs mere om næringsindholdet i kinaradisen hos Fødevareinstituttet.