Varens ca. vægt i gram
Stødt melis 1 dl85 g1 spsk12 g1 tsk4 g
Brun farin 1 dl60 g1 spsk9 g1 tsk3 g
Florsukker 1 dl52 g1 spsk7,5 g1 tsk2,5 g
Perlesukker 1 dl85 g
Sirup 1 dl150 g
Honning, fast 1 spsk20 g1 tsk7 g
Akaciahonning, flydende 1 spsk20 g
Vaniljesukker 1 spsk10,5 g1 tsk3,5 g
Marmelade, hindbær 1 spsk20 g1 tsk6,5 g
Mangochutney 1 spsk20 g
Lys farin er udgået af sortimentet. Men man kan "blande" det selv. Forholdet er: 1 del brun farin og 3 dele sukker. For at få 500 g er forholdet: 120 g brun farin og 380 g sukker.