Svenske ostekager med bærtop

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og flormelis til en lys og luftig "æggesnaps". Vend mel, hytteost, fløde og mandler i "æggesnapsen". Fordel blandingen i 4 små smurte ovnfaste skåle eller glas (ca. 2 dl). Bag ostekagerne midt i ovnen. Lad dem køle af og server ostekagerne med friske bær og flødeskum til.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde, let perlende vin moscato d'asti fra Piemonte i Italien vil fungere rigtig godt til disse svenske fristelser Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær