Svenske ostekager med bærtop

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og flormelis til en lys og luftig "æggesnaps". Vend mel, hytteost, fløde og mandler i "æggesnapsen". Fordel blandingen i 4 små smurte ovnfaste skåle eller glas (ca. 2 dl). Bag ostekagerne midt i ovnen. Lad dem køle af og server ostekagerne med friske bær og flødeskum til.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde, let perlende vin moscato d'asti fra Piemonte i Italien vil fungere rigtig godt til disse svenske fristelser Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær