Svenske ostekager med bærtop

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og flormelis til en lys og luftig "æggesnaps". Vend mel, hytteost, fløde og mandler i "æggesnapsen". Fordel blandingen i 4 små smurte ovnfaste skåle eller glas (ca. 2 dl). Bag ostekagerne midt i ovnen. Lad dem køle af og server ostekagerne med friske bær og flødeskum til.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde, let perlende vin moscato d'asti fra Piemonte i Italien vil fungere rigtig godt til disse svenske fristelser Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær

Andre gode forslag