Svenske ostekager med bærtop

Bedømmelse

(8 vurderinger)

60+ min

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og flormelis til en lys og luftig "æggesnaps". Vend mel, hytteost, fløde og mandler i "æggesnapsen". Fordel blandingen i 4 små smurte ovnfaste skåle eller glas (ca. 2 dl). Bag ostekagerne midt i ovnen. Lad dem køle af og server ostekagerne med friske bær og flødeskum til.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde, let perlende vin moscato d'asti fra Piemonte i Italien vil fungere rigtig godt til disse svenske fristelser Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær