Svenske ostekager med bærtop
60+ min

Svenske ostekager med bærtop

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Svenske ostekager med bærtop

Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.

Antal portioner

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Pisk æg og flormelis til en lys og luftig "æggesnaps". Vend mel, hytteost, fløde og mandler i "æggesnapsen". Fordel blandingen i 4 små smurte ovnfaste skåle eller glas (ca. 2 dl). Bag ostekagerne midt i ovnen. Lad dem køle af og server ostekagerne med friske bær og flødeskum til.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde, let perlende vin moscato d'asti fra Piemonte i Italien vil fungere rigtig godt til disse svenske fristelser Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær