Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt er en opskrift på en velsmagende frokostret. Den lækre smag kommer kommer fra peberfrugt, frisk mozzarella og lufttøret parmaskinke - prøv det!

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g grillede peberfrugter i olie
  • 8 skiver toastbrød
  • 25 g blødt smør
  • 125 g frisk mozzarella i tynde skiver
  • 4 skiver parmaskinke - tyndt skåret
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • ¼ liter blade af hovedsalat
  • 125 g cherrytomater i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med smør på den ene side og læg dem sammen, med smørsiden udad, om Mozzarella, parmaskinke og grillet peberfrugt. Varm en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Læg de 4 toasts i panden og rist dem ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toast igennem på skrå og anret dem på tallerkener sammen med salat og tomater.

Tip

De 4 toasts kan også ristes i en sandwichrister eller toastmaskine.

Variation

100 g mild ost i skiver, 80 g chorizopølse, 75 g grillede, marinerede artiskokker i olie, godt afdryppede og skåret i tynde skiver.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: