Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt er en opskrift på en velsmagende frokostret. Den lækre smag kommer kommer fra peberfrugt, frisk mozzarella og lufttøret parmaskinke - prøv det!

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g grillede peberfrugter i olie
  • 8 skiver toastbrød
  • 25 g blødt smør
  • 125 g frisk mozzarella i tynde skiver
  • 4 skiver parmaskinke - tyndt skåret
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • ¼ liter blade af hovedsalat
  • 125 g cherrytomater i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med smør på den ene side og læg dem sammen, med smørsiden udad, om Mozzarella, parmaskinke og grillet peberfrugt. Varm en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Læg de 4 toasts i panden og rist dem ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toast igennem på skrå og anret dem på tallerkener sammen med salat og tomater.

Tip

De 4 toasts kan også ristes i en sandwichrister eller toastmaskine.

Variation

100 g mild ost i skiver, 80 g chorizopølse, 75 g grillede, marinerede artiskokker i olie, godt afdryppede og skåret i tynde skiver.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: