Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt
15 min

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt er en opskrift på en velsmagende frokostret. Den lækre smag kommer kommer fra peberfrugt, frisk mozzarella og lufttøret parmaskinke - prøv det!
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt

Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt er en opskrift på en velsmagende frokostret. Den lækre smag kommer kommer fra peberfrugt, frisk mozzarella og lufttøret parmaskinke - prøv det!

Antal portioner
  • 75 g grillede peberfrugter i olie
  • 8 skiver toastbrød
  • 25 g blødt smør
  • 125 g frisk mozzarella i tynde skiver
  • 4 skiver parmaskinke - tyndt skåret
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • ¼ liter blade af hovedsalat
  • 125 g cherrytomater i halve

Fremgangsmåde:

Smør brødskiverne med smør på den ene side og læg dem sammen, med smørsiden udad, om Mozzarella, parmaskinke og grillet peberfrugt. Varm en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Læg de 4 toasts i panden og rist dem ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toast igennem på skrå og anret dem på tallerkener sammen med salat og tomater.

Tip

De 4 toasts kan også ristes i en sandwichrister eller toastmaskine.

Variation - chorizotoast med marinerede artiskokker

100 g mild ost i skiver, 80 g chorizopølse, 75 g grillede, marinerede artiskokker i olie, godt afdryppede og skåret i tynde skiver.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %
Print