Bagt græskar

Bagt græskar

45 min Tilbehør
Bagt græskar er et dejligt tilbehør til såvel hakkebøf som fiskefrikadeller, og de er skønne i salater og bowls. Bagt græskar klæder også buffetbordet - eller du kan servere bagt græskar som en enkelt forret med en god dressing af cremefraiche med fx peberrod.
Mere inspiration

Bagt græskar er også dejligt i en salat.

Velbekomme!
Vidste du...

Det er ikke nødvendigt at skrælle græskarret.

Tips

Du kan skrue op og ned for krydderierne - eller helt undlade dem. Bagt græskar kan anvendes i salater, både kolde og lune - og du kan bruge dem som ekstra fyld i både gryderetter og lasagne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

740 kJ / 740 kcal

Næringsindhold pr. 100g

282 kJ / 67 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 12,6 % 2,1 g
Kulhydrat: 20,3 % 3,4 g
Fedt: 67,1 % 5,1 g

Ingredienser