Bagt græskar

Bagt græskar

45 min Tilbehør
Bagt græskar er et dejligt tilbehør til såvel hakkebøf som fiskefrikadeller, og de er skønne i salater og bowls. Bagt græskar klæder også buffetbordet - eller du kan servere bagt græskar som en enkelt forret med en god dressing af cremefraiche med fx peberrod.
Mere inspiration

Bagt græskar er også dejligt i en salat.

Velbekomme!
Vidste du...

Det er ikke nødvendigt at skrælle græskarret.

Tips

Du kan skrue op og ned for krydderierne - eller helt undlade dem. Bagt græskar kan anvendes i salater, både kolde og lune - og du kan bruge dem som ekstra fyld i både gryderetter og lasagne.

Variation

Prøv at vikle en skive bacon om hver græskarbåd - det smager herligt - med og uden chili og græskarkerner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3753 kJ / 897 kcal

Næringsindhold pr. 100g

314 kJ / 75 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 11,8 % 2,2 g
Kulhydrat: 18,1 % 3,3 g
Fedt: 70,1 % 5,9 g

Ingredienser