Nemme pinjekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

En fin lille småkage, der både er nem og meget hurtig at lave.

Ingredienser

5 kager pr. person

Antal portioner

  • 400 g ren, rå marcipan
  • 3 spsk smeltet smør
  • 1 pisket æggehvide
  • 1 dl pinjekerner

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen og bland den med smør og pisket æggehvide. Kom klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Drys pinjekerner over. Bag kagerne midt i ovnen. Lad kagerne køle af og pynt med flormelis.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11790 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: