Nemme pinjekager

Bedømmelse

(15 vurderinger)

45 min

En fin lille småkage, der både er nem og meget hurtig at lave.

Ingredienser

5 kager pr. person

Antal portioner
  • 400 g ren, rå marcipan
  • 3 spsk smeltet smør
  • 1 pisket æggehvide
  • 1 dl pinjekerner

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen og bland den med smør og pisket æggehvide. Kom klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Drys pinjekerner over. Bag kagerne midt i ovnen. Lad kagerne køle af og pynt med flormelis.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11790 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde: