Yoghurtkage

Bedømmelse

(6 vurderinger)

60+ min

Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner
  • 1 dåse halve, syltede abrikoser (a ca. 410 g)
  • 25 g smeltet smør
  • 1 tsk sukker

Dej

Yoghurtsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld abrikoserne til afdrypning i en sigte. Pensl en springform (24 cm i diameter) med det smeltede smør. Drys bunden med sukker og læg herpå abrikoserne med den buede side nedad.

Dej

Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps. Pisk smørret i lidt efter lidt. Tilsæt yoghurt. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i. Hæld dejen over abrikoserne og bag kagen midt i ovnen.

Yoghurtsauce

Bland ingredienserne og smag til. Server yoghurtsaucen til.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde: