Yoghurtkage
60+ min

Yoghurtkage

Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Yoghurtkage

Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!

8 stykker pr. kage

Antal portioner
  • 1 dåse halve, syltede abrikoser (a ca. 410 g)
  • 25 g smeltet smør
  • 1 tsk sukker

Dej

Yoghurtsauce

Fremgangsmåde:

Hæld abrikoserne til afdrypning i en sigte. Pensl en springform (24 cm i diameter) med det smeltede smør. Drys bunden med sukker og læg herpå abrikoserne med den buede side nedad.

Dej

Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps. Pisk smørret i lidt efter lidt. Tilsæt yoghurt. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i. Hæld dejen over abrikoserne og bag kagen midt i ovnen.

Yoghurtsauce

Bland ingredienserne og smag til. Server yoghurtsaucen til.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %
Print