Yoghurtkage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 1 dåse halve, syltede abrikoser (a ca. 410 g)
  • 25 g smeltet smør
  • 1 tsk sukker

Dej

Yoghurtsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld abrikoserne til afdrypning i en sigte. Pensl en springform (24 cm i diameter) med det smeltede smør. Drys bunden med sukker og læg herpå abrikoserne med den buede side nedad.

Dej

Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps. Pisk smørret i lidt efter lidt. Tilsæt yoghurt. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i. Hæld dejen over abrikoserne og bag kagen midt i ovnen.

Yoghurtsauce

Bland ingredienserne og smag til. Server yoghurtsaucen til.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: