Ingredienser til 1 pers.

  • 1,5 espresso
    2,5 dl mælk (1,5 %)

  • 3 espresso
    5 dl mælk (1,5 %)

  • 6 espresso
    10 dl mælk (1,5 %)

Vejledning

Varm mælken under konstant omrøring. Lav espressoen og bland den i mælken. 
Nyd den varme latte med det samme. 
Tilsæt eventuelt et stænk af mandel, kokos, valnød, hasselnød eller vaniljemælk som ekstra smag.

Ernæring per 100g

  • Energi
    147 kJ/35 kcal
  • Protein
    2,5 g
  • Fedt / Mættet fedt
    1,2 g / 0,82 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    3,5 g / 3,4 g
  • Kostfibre
    0 g
  • Calcium
    88 mg
  • Salt
    0,09 g
  • Få mere

    INSPIRATION

Henter...