Ingredienser til 1 pers.

  • 1 tsk. lakridspulver (rent)
    80 g hindbær
    2 dl mælk (1,5 %)

  • 2 tsk. lakridspulver (rent)
    160 g hindbær
    4 dl mælk (1,5 %)

  • 4 tsk. lakridspulver (rent)
    320 g hindbær
    8 dl mælk (1,5 %)

Vejledning

Pisk lakridspulveret i mælken.
Bland med hindbærrene i en blender, indtil der opnås en jævn konsistens.
Få en ekstra jævn konsistens ved at sigte drikken gennem en si. Nydes kold.

Ernæring per 100g

  • Energi
    234 kJ/56 kcal
  • Protein
    3,4 g
  • Fedt / Mættet fedt
    1,6 g / 0,81 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    7,0 g / 3,9 g
  • Kostfibre
    0 g
  • Calcium
    91 mg
  • Salt
    0,08 g
  • Få mere

    INSPIRATION

Henter...