Brunch-tortilla

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g rensede blandede babysalatblade
  • 200 g dampede grønne asparges
  • 50 g stegt bacon

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoffeltern, løg og fedtstof i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Vend rundt i grøntsagerne og rist dem midt i ovnen. Pisk æg, fløde, vand, salt og peber sammen. Hæld æggeblandingen over de gyldne grøntsager og drys med ost. Bag tortillaen midt i ovnen.

Skær æggekagen i 10 stykker og anret dem sammen med spæde salatblade, dampede grønne asparges og stegt bacon.

Tip

Man kan lave tortillaen i 10 små cocotter, så er bagetiden cirka 10 min.

Ristning af kartofler og løg

Ca. 20 min. ved 175° - varmluft.

Bagetid for tortilla

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag