Tortilla med tomatsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g skrubbede små kartofler
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør

Tomatsalat

  • 400 g cocktailtomater i tern
  • 100 g soltørrede abrikoser i strimler
  • ¼ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 25 g grofthakkede røgede mandler

Tilbehør

  • 240 ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min., til kartoflerne lige er møre. Hæld vandet fra.

Kom de soltørrede tomater i en stor skål og hæld kogende vand over. Lad tomaterne trække i ca. 2 min. Tilsæt fløde, æg og salt og pisk blandingen godt sammen.

Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Kom de hele, varme kartofler i panden og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Hæld æggeblandingen over kartoflerne og bag tortillaen ved svag varme og under låg i 15-20 min.

Tomatsalat

Bland tomater og abrikoser og drys salaten med salt, peber og mandler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: