Burgersandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Når det gerne må være lidt nemt til aftensmaden - så er det burgertid.

Ingredienser

Antal portioner

Savojkålssalat

  • 225 g fintstrimlet savojkål
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g semidried tomater i strimler
  • 150 g røde og gule cherrytomater i kvarte
  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 spsk tomatchutney /tomatrelish
  • 25 g smør
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Sådan gør du

Sådan gør du

Savojkålssalat

Vend salaten sammen med salt og peber. Anret det på 4 tallerkener sammen med tomaterne.

Rist brødskiverne godt på en brødrister. Eller grill dem øverst i ovnen. Smør dem straks med tomatchutney og del dem diagonalt.

Lad halvdelen af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og chilipeber i ca. 2 min., tag det af panden og hold det lunt. Form imens kødet til 4 flade bøffer. Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg bøfferne ca. 3 min., vend dem, drys med salt og fordel osten på bøfferne. Steg dem færdige i ca. 3 min.

Læg sandwichbrødene sammen om bøffer og løgblanding. Server straks sammen med savojkålssalaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde: