Burgersandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Når det gerne må være lidt nemt til aftensmaden - så er det burgertid.

Ingredienser

Antal portioner

Savojkålssalat

  • 225 g fintstrimlet savojkål
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g semidried tomater i strimler
  • 150 g røde og gule cherrytomater i kvarte
  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 spsk tomatchutney /tomatrelish
  • 25 g smør
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Sådan gør du

Sådan gør du

Savojkålssalat

Vend salaten sammen med salt og peber. Anret det på 4 tallerkener sammen med tomaterne.

Rist brødskiverne godt på en brødrister. Eller grill dem øverst i ovnen. Smør dem straks med tomatchutney og del dem diagonalt.

Lad halvdelen af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og chilipeber i ca. 2 min., tag det af panden og hold det lunt. Form imens kødet til 4 flade bøffer. Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg bøfferne ca. 3 min., vend dem, drys med salt og fordel osten på bøfferne. Steg dem færdige i ca. 3 min.

Læg sandwichbrødene sammen om bøffer og løgblanding. Server straks sammen med savojkålssalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: