Champagnekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .

Ingredienser

20 kager pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør og salt sammen. Pisk ost og mel i ved lav hastighed og saml dejen. Tag dejen ud på bordet og rul det til en stang ca. 25 cm lang og ca. 4 cm i diameter. Drys paprikaen ud på bordet og rul dejen heri så den er dækket med paprika. Rul dejen ind i bagepapir og stil den i køleskabet i mindst 2 timer - eller til dagen efter. Skær dejen ud i ½ cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag champagnekagerne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Tips

I stedet for paprika kan du rulle dejen i finthakkede valnødder.

Eller for at gøre dem ekstra stærke kan du rulle dejen i chilipulver - rul dem i så stærk chili som du tør!

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: