Farvestrålende laks til buffeten

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

30 min

Den hurtige dressing imponerer sammen med den gravad laks.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 750 g gravad laks i skiver

Tilbehør

  • 250 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel lakseskiverne pænt på store fade.

Bland fraiche, sennep, hvidløg og salt. Smag dressingen til og fordel lidt på laksen. Drys pinjekerner, basilikumblade og ost over. Server med resten af dressingen.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Aromatisk hvidvin på druen sauvignon blanc, fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til laks