Græsk kyllingefilet med kartoffelmos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Kyllingefilet med græske undertoner serveret med hjemmelavet kartoffelmos med et twist. Kyllingefilet med hjemmelavet kartoffelmos - en lækker hverdagsret!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelmos

  • 1 kg skrællede kartofler
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter
  • 1½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 500 g kyllingefilet
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelmos

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i 15-20 min., eller til de er godt møre. Hæld vandet fra kartoflerne (gem lidt af kogevandet) og damp dem tørre. Mos kartoflerne let og vend dem med fraiche, kogevand og salt lige inden serveringen. Varm kartoffelmosen godt igennem og smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op og drys med salt og peber. Skær kyllingefileterne i skiver.

Anret kartoffelmos og kylling i et fad. Fordel tomatpesto, salatost og lidt af ruccolasalaten herpå og server med resten af salaten ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag