Hvid chokolade og safrancreme

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

En drøm af hvid chokolade og safran som modspil til frugt og bær.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 appelsiner
  • 2 passionsfrugter
  • 250 g brombær

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus safran og sukker i en morter. Tilsæt kogende vand. Lad den hvide chokolade smelte over vandbad. Tag chokoladen af varmen og pisk safranlagen i med en håndmixer. Tilsæt fraichen og pisk til cremen er glat.

Lav appelsinfileter og skær dem i mindre stykker. Del passionsfrugterne og skrab frugten ud. Vend appelsin, passionsfrugt og brombær sammen. Fordel frugterne i glas og hæld safrancremen ud over. Server straks eller stil glassene i køleskabet.

Tip

Desserten smager også godt kold.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux i Frankrig, fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade