Hvid chokolade og safrancreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En drøm af hvid chokolade og safran som modspil til frugt og bær.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 appelsiner
  • 2 passionsfrugter
  • 250 g brombær

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus safran og sukker i en morter. Tilsæt kogende vand. Lad den hvide chokolade smelte over vandbad. Tag chokoladen af varmen og pisk safranlagen i med en håndmixer. Tilsæt fraichen og pisk til cremen er glat.

Lav appelsinfileter og skær dem i mindre stykker. Del passionsfrugterne og skrab frugten ud. Vend appelsin, passionsfrugt og brombær sammen. Fordel frugterne i glas og hæld safrancremen ud over. Server straks eller stil glassene i køleskabet.

Tip

Desserten smager også godt kold.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux i Frankrig, fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade