Løgsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Varm sauce lavet på fraiche - som tilbehør til fx kartofler og frikadeller.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.

Tip

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: