Løgsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Varm sauce lavet på fraiche - som tilbehør til fx kartofler og frikadeller.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.

Tip

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: