Sandwich med agurk og bladselleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Inspireret af den klassiske engelske cucumber sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g agurk i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • 200 g Buko® Grøn Pikant Grøn Pikant
  • 75 g finthakket bladselleri
  • 1½ dl klippet frisk karse
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække i ca. 15 min. på køkkenbordet. Skyl og tør dem godt fx i et viskestykke.

Vend agurk sammen med ost, bladselleri, karse og peber. Smag til og læg sandwichene sammen om fyldet. Pak dem ind i film og læg dem i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: