Sandwich med agurk og bladselleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Inspireret af den klassiske engelske cucumber sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g agurk i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • 200 g Buko® Grøn Pikant Grøn Pikant
  • 75 g finthakket bladselleri
  • 1½ dl klippet frisk karse
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække i ca. 15 min. på køkkenbordet. Skyl og tør dem godt fx i et viskestykke.

Vend agurk sammen med ost, bladselleri, karse og peber. Smag til og læg sandwichene sammen om fyldet. Pak dem ind i film og læg dem i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: