Sandwich med agurk og bladselleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Inspireret af den klassiske engelske cucumber sandwich.

Ingredienser

Antal portioner
  • 125 g agurk i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • 200 g Buko® Grøn Pikant Grøn Pikant
  • 75 g finthakket bladselleri
  • 1½ dl klippet frisk karse
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække i ca. 15 min. på køkkenbordet. Skyl og tør dem godt fx i et viskestykke.

Vend agurk sammen med ost, bladselleri, karse og peber. Smag til og læg sandwichene sammen om fyldet. Pak dem ind i film og læg dem i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: