Sennepskoteletter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Sennepskoteletter er en opskrift der har det hele! Lækre svinekoteletter, fyldig sauce med dijonsennep og dejlige dampede grøntsager. Et godt måltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller kartoffelmos
  • 300 g dampede broccoli i små buketter
  • 300 g dampede forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank koteletterne let med håndroden, og skub dem sammen igen. Drys med salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun koteletterne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne op på et serveringsfad, og hold dem varme. Tør panden af med køkkenrulle. Kom fløde, hvidløg og sennep i panden og bring det i kog. Lad det koge et par minutter, til den er jævn. Smag saucen til. Tilsæt persille og hæld saucen over koteletterne ved serveringen.

Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag