8556 kJ / 2045 kcal
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 18,3 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 65,3 % | 21,8 g |
Fedt: | 16,4 % | 2,5 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
1
Rød grapefrugt
|
|
---|---|
1
Porre
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
½ spsk
Honning
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Sambal oelek
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
300 g
Kogte, pillede rejer, kammuslinger eller krebsehaler (ca. g)
|
320 g
Løse ris, parboiled - koges (ca. 4 dl)
|
---|