Squashsalat med laks og avocadodip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Linser

  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g grønne linser, fx fra Puy

Avocadodip

  • 1 dl Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • ½ avocado (ca. 50 g)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ lille fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i brede tynde strimler (ca. 200 g)
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 50 g røget laks i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Linser

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af.

Avocadodip

Kom hytteost, avocado, citronsaft, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til avocadodippen er glat. Smag til.

Anret linser, squash, spinat, chili og citronskal i to skåle. Fordel laksen herpå og server squashsalaten med avocadodip.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 29 %

Print

Andre gode forslag