Squashsalat med laks og avocadodip - Opskrifter - Arla

Squashsalat med laks og avocadodip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Linser

  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g grønne linser, fx fra Puy

Avocadodip

  • 1 dl Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • ½ avocado (ca. 50 g)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ lille fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i brede tynde strimler (ca. 200 g)
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 50 g røget laks i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Linser

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af.

Avocadodip

Kom hytteost, avocado, citronsaft, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til avocadodippen er glat. Smag til.

Anret linser, squash, spinat, chili og citronskal i to skåle. Fordel laksen herpå og server squashsalaten med avocadodip.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print