Squashsalat med laks og avocadodip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Linser

  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g grønne linser, fx fra Puy

Avocadodip

  • 1 dl Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • ½ avocado (ca. 50 g)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ lille fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i brede tynde strimler (ca. 200 g)
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 50 g røget laks i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Linser

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af.

Avocadodip

Kom hytteost, avocado, citronsaft, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til avocadodippen er glat. Smag til.

Anret linser, squash, spinat, chili og citronskal i to skåle. Fordel laksen herpå og server squashsalaten med avocadodip.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 29 %

Print

Andre gode forslag