9607 kJ / 2296 kcal
433 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 8,8 g |
Fedt: | 44,1 % | 5,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
50 g |
---|---|
Ostindisk karry
|
1 tsk |
Hakkede mellemstore zittauerløg
|
2 |
Løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
|
160 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Fiskebouillon
|
5½ dl |
Bladselleri i skiver
|
3 stilke |
Porrer i tynde ringe
|
3 |
1 dl | |
Ærter
|
100 g |
Torskefilet eller sejfilet
|
500 g |