Torskefileter med ris og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 1 tsk ostindisk karry
  • 2 hakkede mellemstore zittauerløg
  • 160 g løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 5½ dl fiskebouillon
  • 3 stilke bladselleri i skiver
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% Creme Fraiche  38%
  • 100 g ærter
  • 500 g torskefilet eller sejfilet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Svits løgene heri i ca. 2 min. Tilsæt risene og svits dem med i ca. 2 min. Drys med salt og hæld bouillonen ved. Kog risene under låg og ved svag varme, ca. 15 min. Bland bladselleri og porrer ned i risene og kog grøntsagerne med i ca. 3 min. Tilsæt cremefraiche og ærter. Skær fisken i mindre stykker (ca. 2 x 5 cm), og læg dem forsigtigt ned mellem ris og grøntsager. Damp retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag