Torskefileter med ris og grøntsager

Torskefileter med ris og grøntsager

45 min Hovedret
Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8726 kJ / 2086 kcal

Næringsindhold pr. 100g

393 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 25,4 % 5,9 g
Kulhydrat: 36,3 % 8,4 g
Fedt: 38,3 % 4,1 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser