9628 kJ / 2301 kcal
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 8,8 g |
Fedt: | 44 % | 5,1 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
2
Hakkede mellemstore løg
|
|
160 g
Løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
5½ dl
Fiskebouillon
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver
|
|
3
Porrer i tynde ringe
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
100 g
Ærter
|
|
500 g
Torskefilet eller sejfilet
|