Bamsebøf
45 min

Bamsebøf

En stor bøf til deling -det er da nemt og en anden måde at servere bøf på.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bamsebøf

En stor bøf til deling -det er da nemt og en anden måde at servere bøf på.

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg små, kogte kartofler
  • 300 g dampede gulerødder i mindre stykker
  • 300 g dampede majskerner

Fremgangsmåde:

Rør kødet sammen med salt, peber, kartoffelmel og 1 dl af fløden. Lad smørret blive gyldent i en pande. Fordel farsen i panden og tryk den ud til en stor bøf. Steg bøffen i ca. 4 min. Del bøffen i 4 dele og vend dem. Steg i yderligere ca. 4 min. Hæld resten af fløden i panden sammen med sojasauce. Lad retten koge ved svag varme i 3-4 min. Server bamsebøf med små kogte kartofler og dampede grøntsager.

Tip

Bamsebøf kan også serveres med hakket løg, syltede agurker, persille, kapers eller oliven.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10202 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %
Print