Bamsebøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

En stor bøf til deling -det er da nemt og en anden måde at servere bøf på.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg små, kogte kartofler
  • 300 g dampede gulerødder i mindre stykker
  • 300 g dampede majskerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kødet sammen med salt, peber, kartoffelmel og 1 dl af fløden. Lad smørret blive gyldent i en pande. Fordel farsen i panden og tryk den ud til en stor bøf. Steg bøffen i ca. 4 min. Del bøffen i 4 dele og vend dem. Steg i yderligere ca. 4 min. Hæld resten af fløden i panden sammen med sojasauce. Lad retten koge ved svag varme i 3-4 min. Server bamsebøf med små kogte kartofler og dampede grøntsager.

Tip

Bamsebøf kan også serveres med hakket løg, syltede agurker, persille, kapers eller oliven.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10202 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: