Gryderet à l'espagnole

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Dejlig, spansk inspireret gryderet med svinekød og oliven. Giver varmen på en kold efterårsdag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g svinekød
  • 75 g smør
  • 100 g bacon i små stykker
  • ½ dåse flåede tomater
  • ½ grøn peberfrugt
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • ¼ tsk edelsüsspaprika
  • 20 grønne oliven med piment
  • ¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • kulør

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet renses for fedt og hinder. Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Smørret brunes let i en gryde (må ikke blive for brunt). Kødet vendes heri til det er gyldent. Bacon, flåede tomater, peberfrugt og champignoner kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden tilsættes sammen med kulør. Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Den smages til med salt.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag