Kylling i kokossauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Nyd din kylling med denne friske thai-inspirerede kokossauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 rensede kyllingefileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk hvedemel
  • 2 dl Arla A38® naturel 3,5%
  • 1 lille dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk finthakket citrongræs
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 200 g grønne asparges i korte stykker
  • 200 g romanescokål i små buketter
  • ½ agurk i halve skrå skiver
  • 2 spsk japansk sojasauce

Tilbehør

  • japansk sojasauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun fileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag kødet op og hold det varmt.

Tør panden af. Rør melet sammen med 1 spsk af det syrnede produkt til en jævning. Rør resten af det syrnede produkt i sammen med kokosmælk, ingefær, citrongræs, salt og peber. Kom blandingen i panden. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt evt. sky fra kyllingefileterne og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog nudlerne under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt asparges og romanescokål og kog i yderligere ca. 1 min. Lad nudler og grøntsager dryppe af i et dørslag og kom dem tilbage i gryden sammen med agurk og sojasauce. Vend godt rundt, smag til og kom den varme nudelsalat i en skål. Server straks sammen med de stegte kyllingefileter og kokossauce.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag