Rucola-sandwich med parma

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Haps en hurtig eftermiddagssnack!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 grove sandwichboller eller 8 skiver groft brød
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 liter renset rucolasalat
  • 50 g syltede peberfrugter eller løg
  • 8 skiver parmaskinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bollerne eller brødskiverne og lad dem køle let af. Smør dem med flødeost og læg dem sammen om salat, peberfrugt/løg og skinke. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: