Salat med ærter, melon og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

1 timer

Prøv denne friske og søde salat, hvor alle kan være med.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sennepsdressing

  • 4 spsk rapsolie
  • 1 spsk ufarvet lagereddike
  • 3½ spsk vand
  • 50 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 70+
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ kg friske ærter i bælg eller 200 g optøede, frosne ærter
  • 100 g radiser i strimler
  • ¼ blomkål i små buketter
  • 2 gulerødder i tynde skiver
  • ¼ honningmelon i mindre stykker
  • 1 liter skyllede babyspinatblade

Hertil

  • 4 grillede bøffer af oksefilet
  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sennepsdressing

Kom alle ingredienserne i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min., eller til dressingen er lys og cremet. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis dressingen er for tyk.

Bælg ærterne og vend dem sammen med radiser, blomkål, gulerødder, melon og halvdelen af sennepsdressingen.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener i en rede af spinatblade. Server resten af dressingen til.

Tips

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og pisk dressingen lys og cremet med et piskeris eller en håndmixer. Salaten smager også godt til røget kylling.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Til bøffer serveret sammen med denne sommersalat vil en klassisk rød bordeaux være lækker. Griller du bøfferne, vil en oversøisk cabernet sauvignon være bedst Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til bøf

Andre gode forslag