Sportsbolle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

En simpel sandwich, som egner sig både til sport, picnic eller frokosten derhjemme.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk bollen og smør den med ost. Læg bollen sammen om salatblade, kødpålæg, tomat, agurk og purløg.

Tip

Bollen kan evt. ristes, før den bliver flækket. Du kan købe en grov sandwichbolle eller du kan bage den selv. Se de vedhæftede opskrifter.

Sportsbollen var et begreb, der blev lanceret i 1990. Det skete ved et samarbejde mellem Forbrugerstyrelsen, idrætsorganisationerne og brødproducenterne. Idéen var at få børn og unge til at spise sundere i forbindelse med sport - og resten af dagen. Sportsbollen var en grovbolle, der kunne købes som den var. Eller med fyld, hvor den blev kaldt "Scorer", "Sprinter" og "Server". Der er stadig plads til forbedringer, når det gælder sund mad i sportshallernes cafeterier og kiosker. Vi har derfor ladet os inspirere af sportsbollen og lavet en sund sandwich af en fuldkornsbolle med magert pålæg. Velsmagende og nem at lave - velbekomme!

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: