Sprøde marcipankager med chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(39 vurderinger)

45 min

Disse sprøde kager er gode og hurtige at lave.

Ingredienser

ca. 50 stk

Opskriften gælder for 1 portion

  • 200 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 200 g blødt smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk marcipan, smør og hvedemel godt sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt dejen ud på plader med bagepapir - ca. 1½ cm brede og 4 cm lange. Bag dem midt i ovnen 1 plade af gangen. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad og kom chokoladen i en pose eller kræmmehus lavet til en sprøjtepose og pynt kagerne med fine striber af smeltet chokolade.

Tip

I stedet for at sprøjte dem ud - kan du rulle pølser af dejen og skære dem ud i tilsvarende størrelse.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: