Sprøde marcipankager med chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

45 min

Disse sprøde kager er gode og hurtige at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 50 stk

Opskriften gælder for 1 portion

  • 200 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 200 g blødt smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk marcipan, smør og hvedemel godt sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt dejen ud på plader med bagepapir - ca. 1½ cm brede og 4 cm lange. Bag dem midt i ovnen 1 plade af gangen. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad og kom chokoladen i en pose eller kræmmehus lavet til en sprøjtepose og pynt kagerne med fine striber af smeltet chokolade.

Tip

I stedet for at sprøjte dem ud - kan du rulle pølser af dejen og skære dem ud i tilsvarende størrelse.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175° - traditionel ovn.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag